(EIND) REDACTIE

Een tekst bestaat uit een reeks talige tekens, letters en soms cijfers, die als een geheel worden ervaren en met een specifiek doel zijn samengebracht. Het gaat om welgeordende woorden en zinnen, die in die ordening hun betekenis krijgen. Teksten zijn er om te informeren, om te vermaken en om te overtuigen. Het is belangrijk dat een tekst overbrengt wat de schrijver ermee wil overbrengen, maar dat is niet altijd even vanzelfsprekend. Ik help daar graag bij.

Ik schrijf je teksten aan de hand van interviews en onderzoek en denk desgewenst mee over de inhoud. Je kan met mij sparren, maar je mag de tekst ook helemaal aan mij overlaten. Ik lever je dan een kant-en-klare tekst in de door jou gewenste stijl en toon.

Ik herschrijf jouw teksten. Ik redigeer en corrigeer. Ik structureer en stroomlijn. Ik zorg ervoor dat jouw tekst goed in elkaar steekt, interessant is en prettig leest. Jouw boodschap wordt overgebracht op een manier die aansluit bij jouw doelgroep. Ik zet voor jou de puntjes op de i.

En dat alles doe ik met verstand van zaken en vooral met veel plezier. Schrijven is namelijk erg leuk. Taal is geweldig. En dat breng ik graag over.